wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Sny "2012" a následné znepokojující prognózy


Milá Wahlgrenis,
moc by mne zajímal Tvůj názor na následujcí věc a protože by možná zajímal i jiné lidičky, třeba bys mi mohla odpovědět prostřednictvím svých (mimochodem velmi zajímavých) stránek.
Před časem jsem měla sérii dost příšerných snů, v níž se v různých souvislostech opakovala číslovka 2012. Trvalo to několik měsíců, až jsem si jednoho dne sedla k internetu a tuto číslovku zadala do vyhledávače.
Šokovalo mne, když jsem zjistila, že s tímto rokem jsou spojeny nadmíru znepokojující prognózy globálních katastrof a neuvěřitelných změn všeho druhu, které by měly mít pro svět i lidstvo fatální dopad. Určitě nemusím říkat, jak mi bylo, když jsem tyto informace četla, a také to, že jsem nemohla pochopit (a
dodnes nechápu), proč jsem se o této záležitosti dozvěděla tak zvláštním způsobem.
Byla bych moc ráda, kdybys mi řekla, co si myslíš jak o zmíněných předpovědích na rok 2012, tak o podivně neodbytném způsobu, s nímž tato informace ke mně dospěla.
Děkuji Ti a přeji Ti splnění všeho, co si sama přeješ.
Mahtiel 01.02.2010

© Wahlgrenis 01.02.2010

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.