wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Mimozemšťania a čip


Mila wahl,
nie je to tak dávno, pár týždňov dozadu, čo som sa na Teba obrátila na Teba s radou ohľadne úrazu môjho bývalého manžela. Neodpovedala si mi, nevadí, tak to malo byť a ja som sa s tým nejako vysporiadala sama.
Dnes mám znovu otázku.
Opäť sa týka môjho bývalého manžela (to on ma vtedy k tebe zaviezol, aby som ti mohla dať tú pamätnú 100-korunu, čo sme spoločne vyhrali športke. tuším ju máš aj niekde na stránkach a nosíš ju na semináre ).


Mám ji pořád, je v Atelieru v Pardubicích... W.

Ale späť k mojej otázke. Bývalý manžel mal teda dopravnú nehodu. Ich auto (išiel spolu s priateľkou) skončilo v poli a nanič si nepamätá. Keď sa po týždni prebral z kómy, najviac, čo ho trápilo, bolo, že on i jeho priateľka majú operovanú chrbticu, že on to videl, ako im tam niečo vkladali. Je to biele, veľkosť zhruba na tri stavce, nejaký čip. Všetci sme mu to vyhovárali, fotili mu chrbát, samozrejme tam nič nemal.
wahl, ja som sa dnes v noci zobudila a nejako mi došlo, že on má asi pravdu. uff, on naozaj niečo videl. Asi nemali tú operáciu tak celkom pod kontrolou. Viem, že toto nemôžem nikomu povedať, preto sa obraciam na teba. Neviem, čo mu tam dali a
načo to má slúžiť, ale mám z toho strach. Ak je to hlúposť, tak tým, že to nedáš na stránky, si poviem, že mám na to zabudnúť...
Ďakujem za tvoj čas, milá wahl, a želám ti rozprávkové dni

P.S. ešte ma niečo napadlo. stavali sme spolu labyrint na hájenke, minulý rok v marci . Až ho budeš na budúce s niekým stavať, tak nech si na papieri, podľa ktorého ho bude vonku stavať, jednu čiaru vyfarbí farebne, inak ako tú druhú. bude sa vám to ľahšie stavať.
dášenka 01.02.2010

Milá Dášenko,
při stavbě labyrintů jsme už na několika posledních akcích postupovali přesně podle postupu, který Ty navrhuješ. Je to tak přehlednější a zvládnou to nejen inženýři...
O snu nebo o prožitku, který popisuješ a vypadá jako sen, přemýšlím od rána. Jak napsat, že to tak je, aniž bychom pobouřili klidné až zcela apatické hladiny lidí, kteří tyto řádky budou číst.
Dovolím si tvrdit, že mnoho z nás je pouhými prázdnými nádobami bez vlastního uvažování. Podřídili se bez protestu tomu, co se od nich očekává. Je snadné ovládnout člověka, dát mu to, co očekává nebo co by měl mít. Stačí docela málo, aby to bylo barevné, umělé a aby toho bylo dost. Na tohle slyší mnoho lidí.
Nebudu se vyjadřovat k čipování, už teď jsme všichni napojeni na neviditlenou síť, jsme prakticky v každém okamžiku zjistitelní (mobily, platební a jiné čipové karty - MHD, zaměstnanecké karty, navigace...).
Jak ale napsat, že jsme v jistém smyslu pouhý materiál?
Situace, kterou Tvůj bývalý manžel prožil, neměl vnímat na vědomé úrovni. Z lékařů, kteří byli u toho, o tom nikdo neví. Technologie, které bytosti z jiných světů mohou používat, jsou našimi smysly nezachytitelné. Štěstí bylo, že Tvůj bývalý manžel byl v jiné hladině vědomí a zaregistroval to, co určitě neměl.
Je to jistá nehmotná věc, která je nyní součástí jeho těla. Je to v jistém smyslu médium, které bude schopné reagovat a vysílat informace ke zdroji. Po Tvém bývalém muži se ale nic nechce, tato technologie funguje tak nějak sama, samovolně...
Neměla by nijak škodit, ani obtěžovat.
Mají to dobře vymyšlené...
Je tady ale zvláštní vazba, jako by se měla vytvořit na tuto věc závislost, jako by pak už bez ní člověk ani nechtěl být. Získávají se tak skrz ni duchovní informace, to, o čem člověk přemýšlí. Nepřipadá mi tady nic násilného, nic, do čeho by byl nucen, je to spíš jako monitoring, sledování...
Bránit se tomu nedá.
Neptej se mě, Dášenko, co nyní, když tahle slova píšu, zažívám. Jako by tady byla celá armáda cizích bytostí a čekala, co napíšu. Je tady pěkně husto...
Připadá mi to tak, že on byl jakoby vybrán. Ne každý má v sobě čip. Některé se dají vpravit do těla pouze během složité operace, když je tělo otevřené. A to je právě případ Tvého bývalého manžela.
© Wahlgrenis 01.02.2010

Milá Wahlgrenis,
musím napsat jen malinko k těm čipům. No ano... Je toho hodně.. Jsme monitorováni, ale nejde o strach, nýbrž opačně o pomoc.. Zní to zvláštně, ale je to pro nasměrování, pro pochopení, uvědomnění si..
"Materiál", který ukazuje tu jednoduchost, která už pro složité uvažování jejich byla zapomenuta nebo nahrazena... Je to návrat k počátkům.
Semanthiell 01.02.2010

Milá moja Wahl,
presne viem, čo sa v Tebe odohrávalo pri písaní mojej odpovede. To isté sa vo mne dialo, keď som Ti písala. Mala som ten istý pocit...
Ako napísať, čo cítim a pri tom napísať slová, ktorými sa neodpíšem za blázna a zároveň ich neuraziť. Ani nevieš, ako sa mi uľavilo, že si to prežívala podobne.
Bývalý manžel je zatiaľ ochrnutý na ľavú stranu tela, takže vlastne celý deň leží. Chodievam za ním každý deň do nemocnice, strávim s nim veľa času.
A on väčšinou mlčí.
Píšeš: "Získávají se tak skrz ni duchovní informace, to, o čem člověk přemýšlí." Naozaj veľa rozmýšľa. Možno o tom, čo sa mu stalo, možno o tom, čo bude ďalej. Pozerá sa na mňa bez slova, akoby chcel niečo v mojich očiach prečítať...
Milá Wahl, posielam Ti slová, ktoré mi prišli hneď za Tvojim mailom. Len tak, z nejakého portálu. Aký je ten svet užasný...

Asked God
Woke up this morning
with yoyu on my mind
asked God to blees you
"cause you"re one of a kind

you"re sweet and gentle
always a smile on your face
asked God to send you
His mercy and grace

you"re kindness and compassion
are seen in you everyday
asked God to grant you
every prayer that you pray

Ďakujem, Semanthiell, aj za Tvoje slová.
"Jsme monitorováni, ale nejde o strach, nýbrž opačně o pomoc.. Zní to zvláštně, ale je to pro nasměrování, pro pochopení, uvědomnění si.. "
Kiež by si mala pravdu...
Ešte raz, veľmi ďakujem, milá Wahl. Ďakujem za pochopenie...
Dášenka 02.02.2010

Milá Wahlgrenis,
při čtení tohoto článku ... hm, včera jsem viděla film, kdy nějakého muže vytáhli rybáři z vody. Jeden z nich měl chirurgické sklony a "vyoperoval" mu náboje z těla. Tento muž ale nebyl mrtvý ani pod narkozou a probral se, byť s částečnou časovou ztrátou paměti...
Jednim z nábojů byl čip, který byl voperováný na zádech. Při posvícení na správné místo a správné světelnosti získal o sobě číselné informace a jméno... dál se odvíjel příběh podle špionážní zápletky.
A mě v tuto chvíli napadá, zda vědci jsou dobrým materiálem pro filmaře, anebo fantazie filmařů ovlivňuje vědecký svět.
V každém případě z toho cítím, že stále existují lidé, kteří asi zřejmě ze strachu a jistoty budoucí nadvlády si musí za každou cenu podmanit ty ostatní.
Asi před rokem proběhla zpráva v tisku, že v Miami byl nalezený mrtvý muž, který měl voperovaný čip nad čelem.
... zřejmě už dávno není všechno jen ve snech. :(
modroočka 02.02.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.