wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Ukazuje se mi stále babička, co zemřela v loňském roce


Dobrý den,
každý den se mi zdá několik snů. Většina z nich je depresivní, vše je špatně, nic nestíhám, samé překážky. Ráno se probouzím totálně unavená, vůbec si za noc neodpočinu.
Pak mám ještě jeden druh snů.
V tom se mi stále ukazuje babička, co zemřela v loňském roce. Jsou to sny, kdy víme, že zemřela a zase obživla, je veselá, ale my se o ni bojíme, aby nám zase neumřela. Velice jsme ji milovali a stále nás trápí poslední měsíce jejího života, kdy se k ní její dcera (sestra mé matky), u které bydlela, nechovala hezky. Má maminka se proto dodnes moc trápí. Budu Vám moc vděčná, když mi budete moci odpovědět.
Klára 27.01.2010

Milá Kláro,
už slovo "spánek" napovídá, že by člověk měl něho spát. Problémy se spánkem mají obvykle lidé, kteří nemají pořádek ve svých myšlenkách během dne. Pořád něco řeší, pořád se jim hlavou promítají katastrofické scénáře, krize a pořád dokola zkoumají, co by se stalo, kdyby... Spánek je prakticky nemožný, protože těch úkolů nebo stresových situací je tolik, že není možné se uvolnit a v klidu usnout. Nepomáhají žádné léky na spaní, ale je třeba zharmonizovat celé tělo i mysl. Není to úplně jednoduché, ale dá se to zvládnout.
Pokud Vám do snů vstupuje babička, která již nežije, tady se jedná o silnou vazbu, kterou jste spolu měly. Smrt přichází vždy v tu nejvhodnější chvíli, ta je pokaždé v pořádku. Jako problém vnímám to, že jste za života babičky s maminkou nepochopily, že všechno, co Vás trápilo, jste měly hned řešit, ne si to nechávat na později. Nesmíte si nikdy nechávat nic na potom, žijeme totiž tady a teď, pouze přítomný okamžik má pro člověka význam. Všechno, co bylo, už bylo, a to, co bude, teprve někdy bude...
Tato právě prožívaná vteřina je nejvzácnější okamžik.
© Wahlgrenis 27.01.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.