wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Opravdu v sobotu umřu?


Milá Wahlgrenis,
dneska k ránu jsem měla následující sen, který mě dost vyděsil:
Na ulici šel přede mnou můj kamarád, který je už 16 let po smrti. Nejdříve jsem si nebyla jistá, jestli je to on, byl trochu jiný, než jsem ho znala.
Dohnala jsem ho a on mi říkal, abych šla s ním, říkala jsem mu, že nemůžu, že tady mám rodinu, rodiče, přátele. Pozval mě do cukrárny a koupil mi zmrzlinu, ale nechutnala mi. Pořád říkal, že musím s ním. Nechtěla jsem, mám tu děti a manžela, ale on řekl, že se nedá nic změnit, že je to dáno a řekl v sobotu.
Jsem z toho snu úplně rozhozená, nevím, jak s tím naložit. Vím, že toho máte moc, ale přesto Vás prosím o výklad toho snu, znamená to opravdu, že budu muset brzy zemřít?
Jitka 12.01.2010

Milá Jitko,
Váš sen rozhodně neznamená, že byste tuto sobotu měla zemřít. Je to jen takové varování, možná jste se až příliš vzdálila obyčejnému životu na zemi. Připadá mi to, jako byste skoro létala v oblacích, potřebovala byste opět uzemnit. Zkuste zase naplno žát tady a teď, neponořujte se do karet nebo jiných prostředků, které Vás mohou směřovat do jiných sfér.
Možná se také o něco v poslední době silně snažíte, ale pořád to nevychází. Neměla byste tlačit na pilu, jak se říká, nechtějte nic dosáhnout násilím. Pak byste stejně nebyla spokojená. Všechno se děje tak, jak má, všechno má svůj čas.
Váš sen rozhodně není o umírání...
© Wahlgrenis 14.01.2010

Milá Wahlgrenis,
moc děkuju za Vaši odpověď, uklidnila jste mě. Doufala jsem, že to znamená něco jiného.
Máte pravdu, manžel mi už taky říkal, abych se vrátila na zem. Ještě jednou děkuju a těším se na setkání v Prachaticích .
Jitka 14.01.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.