wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Na vědomé úrovni na něj nemyslím


Milá Wahlgrenis,
velmi Tě zdravím a mám na tebe prosím dotaz:
Již 10 až 15 let se mi zdá stále jeden sen, nepravidelně se opakuje, většinou mne sen vzbudí, no spíše bolest u srdce a pak jsem z tohoto snu pár dní mimo... Před 15 lety jsem měla takový malý románek, dost nás to k sobě přitahovalo, trvalo také skoro 10 let, ale nikdy jsme spolu nežili a když mi to jednou nabídl, já to odmítla. Není to dle mého člověk do života, ale ta přitažlivot tam byla, stačil nám oční kontakt a bylo nám oboum vše jasné... odstěhovala jsem se a od té doby jsem ho neviděla a žiji si svůj život a hlavně na vědomé úrovni na něj nemyslím. Přesto se mi opakuje sen, v kterém se potkáváme, kdekoliv a on mi ve všech snech říká, jak jen mne má rád a vždy měl a že čeká jen a jen na mne, vždy je milý a je na něm znát, že mne rád vidí a že by rád, abychom se už sobě neztratili... Dokonce to jednou v tom snu říkal mé kamarádce a ta mi to pak přišla říct, oba ji známe. Dodnes se neoženil, nemá ani dítě, ale víc o něm nevím... jak jsem výše psala, vždy mě vzbudí bolest u srdce a pár dní se z toho vzpamatovávám. Prosím, poraď mi, co ten stále se opakující sen znamená, co mi má řící????
Nemáme spolu něco ukončené, je to z minulých životů???? Snažím se to pochopit, ale stále nevím... Můj názor na něj se nezměnil, do života bych ho nechtěla. Možná když to vše pochopím, sen se mi přestane zdát??
Moc děkuji za tvůj čas a odpověď
JITKA 01.01.2010

Wahl,
to je teda síla....
Reaguji na text z dnešního dne - Na vědomé úrovni na něj nemyslím.
Když jsem chodila do 7. třídy, přistěhovali se k nám do vedlejší ulice sourozenci, kluk a holka. Kluk o rok starší začal chodit do 8. třídy, holka stejně stará jako já do stejného ročníku jen do jiné třídy. Vídaly jsme se na hodinách nepovinně volitelného předmětu - na angličtině. Začala mi od bráchy předávat různé vzkazy, spíše tedy takové hooodně jemné a nesmělé náznaky.
Mezi námi se vyvinulo cosi, on mě neuvěřitelně zaujal svýma očima, když jsem se do nich podívala, byla jsem ztracená. Čekával na mě před domem opřený o lampu (já chodila vždycky do školy s kamarádkou - spolužačkou ze třídy), on nás pak následoval. To samé ze školy, pokud jsme měli stejně hodin.
Nic víc jsme nestihli.
Došlo k hodně nepříjemné události v jeho životě, do školy už se nevrátil a pak se o prázdninách odstěhovali - údajně snad někam sem, kde my bydlíme nyní.
Pak jsme ho viděla už jen jednou, přišel ještě s jedním spolužákem "dělat reklamu" jedné střední škole. Od té doby jsem ho nikdy neviděla a nikdy jsem o něm neslyšela, stejně tak je to s jeho sestrou.
Přesto mě ten jeho neuvěřitelný pohled "pronásleduje" už 21 let a vím, že i když se už nikdy v tomto životě neuvidíme, tak nezapomenu.
Jasně, taky jsem od kluků dostávala taková ta zamilovaná psaníčka a tak, ale to "nebylo ono". Pronásledují mě sny, jejichž děj se pořád opakuje, zhruba každých 6 až 8 měsíců - celých těch 21 let.
Teď jsem to ale začala řešit, mám pocit, že věci se nějak pohnuly dál, děj snu se poprvé za tu dobu změnil.
No a na co jsem přišla: jasně, minulý život mě zase jednou dostal. Je to mé dítě, které mi "zbylo" z nějaké velké lásky, která mě pak opustila. Dítě mi později zemřelo. No a teď jsme se potkali.
Jak ráda bych ho viděla, zjistila, jak se má. Snad by dušička pak měla pokoj (to víš, že už jsem podnikla určité kroky...).
Taky nevím přesně, o co tu jde, jestli si ještě máme něco dořešit, nebo jestli jen já mám něco pochopit...
Měj se krásně v neuvěřitelném začátku roku.
Ještě bych dodala, že ten se se mě vždycy drží tak 3 dny a i během dne pak na něj musím hodně myslet...
Pradlenka 01.01.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.