wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Vaše jméno Wahlgrenis bylo na titulní straně v novinách


Milá Wahl,
měla jsem o Vás sen na dnešek.
Zdálo se mi, že jsem četla o Vás v novinách. Vaše jméno Wahlgrenis bylo tučně na titulní straně a viděla jsem Vás, jak jste za mnou přijela domů autem a byla jste krásná a taková rozzářená. Viděla jsem Vás v tyrkysovém svetříku.

A včera jsem měla podivný sen a asi tento mě nabádá, že byste mi mohla poradit. Ve snu mě vzal ochránce... snad anděl... do nějaké knihovny, kde bylo spousta knih a tam mě ukazoval bílou knihu s černým nápisem, ale bohužel si nemohu vzpomenout na ten název knihy. A vím, že jsem měla předstoupit před samotného Boha, ale ten muž, co mě dovedl do té knihovny, mi položil otázku, jestli jsem někdy prosila Boha o peníze pro sebe a já odpověděla, že ne. Já jsem nikdy neprosila o peníze, většinou jsem se modlila, abych měla jak pomoci mým blízkým a když mi pomoc přišla, tak jásám radostí, že mohu pomoci. Vím, pamatuju si z Tvého semináře, že člověk nemá prosit Boha příliš často. Vy jste vyprávěla, když vám zemřel otec, že jste prosila Boha jen jednou o pomoc, aby se tatínkovi ulevilo.

Smím se zeptat co mi ten sen říká??
Moc děkuju
Přeju hodně lásky kolem vás a posílám spousty pozdravů
Barbora 20.12.2009

Milá Barboro,
tyrkysová barva je moje! Ale to se ví...
K tomu tatínkovi jen doplním, že to nebyla prosba, aby se mu ulevilo, ale tehdy - 7.7.2007 - jsem "tam nahoru" požádala o OSVOBOZENÍ... Vůbec jsem v tu chvíli nemyslela na smrt. Nevím, jakými postupy to bylo "zařízeno", náhody přeci neexistují, ale hned druhý den ráno jsem věděla, že tatínek zemřel.
Knihovna, kam jste se byla ve snu podívat, je akáša, tam je všechno o každém z nás, i o Vás. Ale pracovat s obsahem těchto knih není určeno každému, proto jste také hned zapomněla nápis z té knihy. Lidstvo by mohlo informace, které zde jsou přísně střeženy, zneužít - především proti sobě. Všechno se má vyvíjet svým přirozeným během, nic násilně. Nic se nesmí překračovat, nikdo také nesmí opisovat. Každý hraje sám za sebe. Ale závěrečným účtováním projdeme úplně všichni, z toho se nedá nijak omluvit...
Prosby k Bohu jsou směřovány v nekonečném proudu. Jsme všichni jako děti, které se obracejí na své rodiče, nikdo nebude odstrčen, nikdo nebude vyhnán. Záleží na otevřenosti srdce, na tom, čeho se přání týká, není to ale o absolutním odevzdání se... Největší odpovědnost za život má člověk sám, Bůh je tady jako velice důležitá (nejdůležitější!) opora, jako jistota, ale jít vpřed musí každý sám za sebe.
Tento sen je krásný, připouští rozměr něčeho víc, čeho se běžně nedotýkáme. Pro Tebe je to naznačení budoucího směru, nemusíš mít žádný strach.
Děkuji Ti za tento mail.
© Wahlgrenis 20.12.2009

Wahl, děkuju za odpověď. Díky, že jste.
S láskou
Barbora 20.12.2009

Zdravím Tě, Wahlgrenis, v předvánočním čase:o)
měla bych malou poznámku ke snu Barbory:
- v té (tvé) knize jsou mezi písmem bílé listy. On nevěděl proč, proto si tě pozval, aby se tě zeptal, jestli o tom něco nevíš. Chybí tam data a oni neví proč. Já taky ne:o) může to být nějaký zvláštní blessing, co vám ty listy smazalo.
Ten anděl, který se ptal na ty peníze, věděl dobře, že o peníze nejde, ale zkusil tuhle otázku, jak zareagujete.
Víc si tu asi nevybavuju.

Hoplea 20.12.2009

Wahl,
pochopila jsem, ještě když jsem si četla včera Vaší odpověď několikrát.
Moc děkuju a pokud budete potřebovat něco ode mne, jsem tu také pro Vás.
Díky.
Děkuju i Hoplee.

Barbora 21.12.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.