wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Na zloděje jsem se nezlobila, se situací jsem se smířila


Milá paní Wahlgrenis,
ráda bych se s Vámi a ostatními podělila o sny, které poslední dobou mám a třeba mi k tomu Vy nebo někdo jiný napíše svůj názor, byla bych ráda.
Již dvakrát v poslední době se mi zdálo, že jsem byla okradena, vždy o klíče, dnes i o telefon a jízdenku do městské dopravy, ani v jednom případě jsem se na zloděje nezlobila, odpustila jsem mu a se situací se smířila.
Také často ve snu pomáhám lidem, např. sousedovi s rozbitým kolem u auta nebo nedávno staré paní, která žila sama v opuštěné vesnici, nebyla ale nijak sklíčená.
Byla jsem u ní v domečku, seděly jsme u stolu, jedla jsem z mísy hroznové víno a nabízela jí, že jí vyperu nějaké věci a že až upeču vánoční cukroví, pošlu jí ho i s vypranými věcmi v balíčku.
Měla jsem málo peněz a ona mi říkala, že poštovné bude stát 130 Kč a já jsem jí řekla, že mi to vůbec nevadí, že to ráda udělám.
Tyto a podobné situace se mi ve snech kombinují a v těchto snech je se mnou i manžel.
Mám z těchto snů dobré pocity.
Zajímal by mne Váš názor nebo někoho jiného.
Moc Vás pozdravuji a děkuji za vše,
Zuzana 08.12.2009

Milá Wahl,
někdy bývá okradení ve snu jen myšlenka na to, jak sejít na scestí.
Myslíte si to také, Wahl?
S úctou Barbora 08.12.2009

K názoru milé Barbory snad jen tolik, že myšlenka na to, jak sejít na zcestí je tím posledním, co bych zatím hledala, má-li to vypovídat o mém duševním rozpoložení.
Majetkové záležitosti jsou mi v současnosti asi tím, čím si mám projít.
Důsledkem toho jsem poznala, že se spousty věcí dokážu vzdát, na ničem materiálním nelpím, dokážu vyjít z mála, i když je to někdy moc těžké (máme 2 děti) a čím dál víc se jakoby vzdaluji materiálnímu světu (samozřejmě to jde jen do určité míry, musíme jíst, bydlet atd.).
Těžko mé pocity popsat slovy.
Ale čím víc "pouštím" všechny ty věci "k vodě", tím je mi lépe na duchu.
Takže si dovolím nesouhlasit.
Ráda bych se nepletla v tom, že to snad již je blížící se vyrovnání nějakých karmických dluhů....
Zuzana 08.12.2009

© Wahlgrenis 08.12.2009

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.