wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Wahlgrenis: Proč k nám miminko nechce   

Kniha (Vázaná, 8 kapitol, 192 stran)
Předmluva: PhDr. Marta Foučková
40 příběhů narozených miminek
4 konference věnované ženám, kterým se nedaří otěhotnět




Wahlgrenis

 

 

CENA: 230 Kč (9,50  EUR)

 

KNIHA JE ODESÍLÁNA NA DOBÍRKU.

V PRAZE LZE DOMLUVIT OSOBNÍ PŘEVZETÍ.

 

Knížka "Proč k nám miminko nechce" je HOTOVÁ. 
(Ve čtvrtek 25. 10. 2012 opustila tiskárenské prostory a vydala se do světa.)

 

Knížka "Proč k nám miminko nechce" je k dispozici v následujících knihovnách:

Městská knihovna v Praze

Národní knihovna ČR Praha

Moravská zemská knihovna Brno

Knihovna Národního muzea v Praze

Knihovna Ministerstva kultury

Knihovna Poslanecké sněmovny

Středočeská vědecká knihovna v Kladně

Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje Plzeň

Severočeská vědecká knihovna Ústí nad Labem

Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové

Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě

Obecní knihovna Kyšice

 

 

MYŠLENKY Z KNIHY:

 

Všechno je ve všem, všechno je absolutní. Všechny jsme krásné, žádná ale není výjimečná, že bychom se k ní měli klanět. Svět modelingu a reklamy, i když se tak může tvářit, nemá se životem nic společného. Dívky, které se zaprodaly modelingu, nežijí svůj příběh, staly se obyčejnými věšáky na oblečení. Chodí po molu a dívají se kolem, některé se ještě i usmívají. Přitom si vůbec neuvědomují, že tady o ně vůbec nejde. Prodaly své úsměvy, své myšlenky i nitro, už to nejsou ony.

 

Budoucí rodiče se ve většině případů (a děkujme za ty, kteří to takhle nemají) nedokáží dívat na své budoucí miminko jako na dítě, které je zcela jasně středního rodu, tedy může to být úplně stejně chlapeček jako holčička. Preferují kluka. I v této době je mužské pohlaví považováno za žádanější. Žijeme ve zvláštních stereotypech, v obrazech, které se z generace na generaci opakují, utvrzují se v nás, přijímáme je, ale ani sami nechápeme proč. Je to silnější. Vypadá to skoro, jako bychom za to ani nemohli. Muž vždy byl a je považován za jistotu, ten dokáže zabezpečit rodinu, vydělat peníze. Žena je pořád za tu slabší, méněcennou. Prostě holka… V těchto slovech je řečeno všechno. Nežijeme v rovnoprávném stavu, i když navenek se hlásá něco jiného. Jako první dítě je očekáván chlapec. Co jiného?

 

V tu chvíli (početí) dvě nahá těla, každou jednotlivou buňku prostoupí energie lásky, pak už není třeba vůbec nic řešit. Všechno do sebe pasuje, nikdo o ničem nepochybuje. Během nádherného gejzíru, který trvá a trvá…, k sobě doputují dva zcela malé kousíčky, navzájem se obestoupí, pak se prostoupí, a začnou si spolu užívat ten okamžik. Začnou tančit. Tančí tanec života, a už nepřestanou. Nikdo tady nemusí nic dovolovat, potvrzovat, schvalovat. Všechno se děje jinudy, pod jinou taktovkou. Ti dva jsou spolu, v místech, kde to znají, kde je jim hezky. Všechno se děje v přirozených podmínkách za ideální teploty a tlaku. Nepřekáží tady žádný skalpel, pipety nebo mikroskopy, nikdo se neptá na bazální teplotu, spermiogram nebo ovulaci.

 

Rodiče jsou pro své dítě zásadní. Jsou totiž od první chvíle jedinými dvěma zástupci celé planety, s kterými je dítě v kontaktu. Jsou pro miminko v roli delegátů lidstva. Dítě svým rodičům věří absolutně všechno. Podle toho se také mají k dítěti chovat. Jen když se ohlédnete do dětství, jistě si vybavíte nespočet historek, že to tak ideální s dospělými vždycky nebylo. Ale nemusíte nést tuto štafetu  dál. Dítě přichází s důvěrou a láskou, předpokládá, že bude milováno, že si na něho uděláte čas, že mu ukážete všechno, co je pro něho zajímavé, že s ním projdete záludnosti, které se mohou objevit. Doufá, že nezůstane samo. Jste s ním nejen ve chvíli porodu, jste s ním všechny jeho další dny… učíte ho chodit, jezdit na kole, vedete ho do první třídy, snášíte jeho nekonečné lásky, prožíváte taneční a maturitu. Jste pro něho jistotou, nad kterou se nedá mávnout rukou.

 

Pokud se právě nyní rozhodujete, že si zařídíte ložnici, nemusíte se stresovat tím, na jakou světovou stranu umístit lůžko. To totiž není podstatné, žádná omezení v životě by vás neměla spoutávat. Měli byste se spíše naladit na prostor, ctít siločáry prostoru. Vnímejte strukturu parket, dřeva, směr položení linolea. Mnoho lidí si nechává vlastní interiér navrhnout bytovými architekty. Jistě, nabízí se to, jsou to školení specialisté, dokáží naplnit vaše představy o bydlení, dokáží ale také spolehlivě vyvětrat váš bankovní účet. Ovšem bydlet tady nebudou. Stává se často, že podle jejich návrhu si dvojice nechá nábytek vyrobit na zakázku, a teprve potom zjišťuje, že bydlet se tady nedá.

 

Pravá láska má mnoho společného s mimotělním prožitkem duše. Láska vás nutí být maximálně tady a teď, prožíváte naplno přítomný okamžik s milovaným člověkem, jste s ním absolutně propojeni. Není tady nikdo jiný. Všechno začíná jako vize. Malíř nejprve vidí svůj obraz, než ho začne malovat, stejně jako hudební skladatel slyší své dílo, než poskládá noty na papír. Podobné je to i s partnerským vztahem. Měli byste měli mít vytvořenou představu o tom, jaký bude a kam se váš vztah má ubírat. Bez cíle není možné nikam dojít. Máte-li s partnerem tohle ujasněné, je soužití krásné. Poskytuje vám trpělivost, svobodu a také výdrž být spolu, nepochybujete o sobě.

 

Je jednoduché zapomenout na to, co jste si slíbili, na váš vztah, když jste zaneprázdněni prací, dětmi, rodinnými povinnostmi, péčí o nemocné rodiče. Když zapomenete, proč vůbec jste spolu, směr se ztrácí, až najednou může zcela zmizet. Tehdy je důležité znovu nastartovat program „tady a teď“, naplno žít každý přítomný okamžik. Nejcennější, co máte, je čas, který s partnerem sdílíte, jsou to chvíle, kdy nasloucháte hlasu jeho srdce. K tomu není třeba už vůbec nic. Nemusíte ani mluvit. Jen tím, že jste spolu, vytváříte most, nekonečný most z jednoho srdce do druhého… Ten most v sobě koncentruje všechnu lásku světa. Přes něj se dostanete, kam chcete. Otevírá před vámi cestu dál.

 

Nemám nic proti maminkám, které vstoupily do procesu IVF. Jednaly tak, jak to v danou chvíli pro ně bylo nejlepší. Jiná cesta se před nimi neukázala. Stejně tak se nemohu zlobit na lékaře, kteří tohle všechno zaštiťují. Nevidí na svém konání nic neetického. I oni jednají tak, jak v tuto chvíli umí. Každý hraje svou roli. Nikoho nemůžeme posouvat po šachovnici. Nikomu na jeho cestě neotevřeme oči, nikoho nikam neposuneme. Každý má svou pravdu, svůj úhel pohledu. Nikdo tady nejsme proto, abychom spasili svět. Ale můžeme se podívat každý zvlášť na to, jak žijeme. Tohle je naše území, sem můžeme vnést světlo, radost a lásku. Všichni se jednou budeme ohlížet za svým životem. Neměli bychom se ale na své cestě ztratit. To, co nás vede, je neviditelné. Někdy se tomu říká svědomí.  

 

Není dobré jenom ukazovat kolem sebe a křičet, co musíme mít… Nic nemusíme. Všechno, co potřebujeme, už dávno máme. Teprve ve chvíli, kdy přestaneme chtít víc, teprve potom se začnou dít zázraky.

 

Tomu, co bychom v životě chtěli mít, je třeba otevřít ve správnou chvíli dveře. A máme být připraveni, že ta krása, na kterou se těšíme, vstoupí.

 

Máme obrovskou moc měnit svět, pokud si to ovšem dovolíme.

 

Všechno zůstává, jen se současně úplně všechno mění.

 

Milovat druhého znamená milovat ho celého, milovat na něm úplně všechno. Láska nezná omezení, láska je nekonečná, všeobjímající. Láska a radost dokáží každého obalit do nádherných energií, srdce se roztočí v tanci nekonečných spirál. Milování je milování… Není nic víc…

 

Všechno, co myslíte vážně, máte mít odvahu vyslovit, a to, co vyslovujete nahlas, máte myslet vážně.

Nikomu na jeho cestě neotevřeme oči, nikoho nikam neposuneme. Každý má svou pravdu, svůj úhel pohledu, každý má svůj čas. Nikdo tady nejsme pro to, abychom spasili svět. Ale můžeme se podívat každý zvlášť na to, jak my sami žijeme. Tohle je naše území, sem můžeme vnést světlo, radost a lásku. Všichni se jednou budeme ohlížet za svým životem. Neměli bychom se ale na své cestě ztratit. To, co nás vede, je neviditelné.

 

Ahoj Wahl,
Tvoja nova knizocka ma ale krasne satocky!
Velmi jej to pristane.
Dychla na mna Hravost, Neha, Nadej...
A to buduce maminky a miminka potrebuju.
Makulienka 17.9.2012

 

Milá Wahl,

tá Tvoja kniha je prekrásna ...

Zo srdca Ti blahoželám!

Mia 17.9.2012

 

Krásný den Wahl,
je nádherná a moc gratuluju.

Jsi úžasná a velmi moc děkuju.....
Ať Tvé srdce otevře díky této knize spoustu srdcí a ať přijde na nový svět víc úžasných dětiček.
Děkuju
S láskou a úctou
Barbora - anděl 18.9.2012

 

Ahoj Wahli
Tvá knížka je nádherná!

Nevím, jak dlouho jsi ji psala, nevím pomalu nic, jen že vznikala...

Velmi příjemně lahodí oku.

Moc gratuluji.

Určitě z ní máš velkou radost.

To mrknutí na ni mě potěšilo.
Hezký den, Katy 22.9.2012

 

Drahá Wahl,.
ze svého srdce vytvořím most do srdce mé lásky.

Když na svou lásku myslím, spojuji se tak s ním. Cítím i teplo na srdci.

Dnes po přečtení Vašich slov jsem mu napsala a spojila se s ním mostem ze srdce do srdce.

Poprvé jsem viděla, jak se na jeho hrudi vytvořil obraz překrásné přírody s hlubokými lesy a modrým nebem a uprostřed tekla bystřina směrem ke mně.

Čistá a průzračná... překrásné...

Ta knížka má podprahové vjemy a lidé budou čistit svá srdce,své vztahy, své životy...má překrásné předurčení...
Pokud bude křest nebo nějaký "den Vaší knihy", přijedu..

Všechny mé děti dostanou dárek ode mne, dárek od Vás a dárek z nebes.. Vaši knihu..

Děkuji.Anastasia 24.9.2012

 

Ach moje milovaná Wahl,

jsem tak rozjitřená, že mám potřebu psát zas a znova.

i když uz  tisíckrát jsem sdělila, i na FC snad, že Tvá kniha je zázrak.

Jak jsem viděla prvně Tvůj obal, cítila jsem stejné pocity, jak popisuje Anastázie ?? teplo, mír, lásku.

Sedám ke klávesnici, abych Ti sdělila, co pociťuji já,

jak jinak, než verši, má milá,

To Ti posílá můj anděl s láskou a upřímností,

knihu jsem si listovala, knihu už v srdci hostím, 

i když jsem ji v ruce neměla, v srdci mém je položena zcela.

Wahl.. jsi mi tolik drahá,  že jsi pojmenovala... v knize příběhů..

Ach nemám slov, jak se na mne krása valí..

Bože tento krásný dar snad 100 x objednám... od srdci k srdci bude spojení ...BEZ RE - KLAM.

 

KNIHA

 

Drahá má milá

kniha se zrodila.

Nořím se do dějů,

do rozuzlených příběhů.

Spirála mi nedovolí,

zůstat jen tak,  nad obalem.

Ta volá,

pojď, vejdi honem.

 

A už mne pohlcují,

ty absolutní pravdy,

které shůry chodí.

A které jsi Ty zapsala,

v krásnou knihu svázala.

 

Otevřít Tvůj dar,

Je vstoupit do života bez re-klam.

Stát a pocítit,

své srdce vlastní bít.

Otevřít, nechat lásku proudit.

 

Vím, že láskou hovoří

každý Tvůj list.

Každé slůvko v něm,

je pro mne zázrakem.

Každý příběh důkazem,

že žít je nutné v srdci,

s Bohem.

 

Ty jsi pro nás zapsala,

vzácná sdělení,

že existuje návrat k vlastnímu tvoření.

Prokazatelně,

při změně  mínění,

se nový život rodí...

Jednoduchost BYTÍ,

společenské rituály v knize boří.

 

Drahá má Wahl,

snad neuhořím,

s láskou tvořím

s láskou o Tvé knize hovořím,

tu jemnost cítím.

Ach Bože, jaká nádhera,

Wahl... Tobě děkuji za život bez reklam.

Rosé 24.9.2012

 

"Jen tím, že jste spolu, vytváříte most, nekonečný most z jednoho srdce do druhého… Ten most v sobě koncentruje všechnu lásku světa. Přes něj se dostanete, kam chcete. Otevírá před vámi cestu dál."
Ach, draha Wahlinka, zase to deja-vu??!
Bude to uz par rockov spat, a v srdci mam zapisane slova, ktore moja prva laska na daleku cestu spolu s buchtami mi do uzlicka dala...
"V mojom srdci je pre Teba stale cely les citov. A ja ho bez mihnutia oka cely vykacam, a on narastie znova.
 V mojom srdci stoji  Golden Gate, po ktorom vzdy prideme k sebe."
 

Aka bozia nadhera na mna dychla po ranu!
Ach Wahl, Ach Rose!
I nuka sa mi nazov "Proc k nam laska nechce?"
Ved miminko je laska zhmotnena.
Je hviezdicka spadnuta do zahrad za jasnej noci.
Je pericko, tisko padajuce a vznasajuce sa v dychu milujucich sa bytosti.
Je krehka vlocka snehova, padnuta nam do vlasov.
Wahlinka, halis nas do hodvabneho belaseho satecku lasky nebeskej, pozyvas k plnemu stolu hojnosti.
A my s vdakou usadame.

Mosty
Makulienka 24.9.2012

 

Milá Wahlgrenis,

napadlo mě ke křtu knížky, že by kmotrem měl být pan Jiří Březík, a místo na Petříně.

Proč na tomto místě? Je to místo zamilovaných, mne více spojuje toto místo se zrcadlovým bludištěm, o zrcadlu píšeš... život je naše zrcadlo...

Přeji ti krásný sluníčkový den, i zrození Tvé knížky, které přeji jako miminku...

aby rostlo do srdcí těch, kterým pomůže a zanechá stopu tak, jako Ty, přes Tvé stránky i Tebe samotnou.

Andrea 25.9.2012

 

Milá Wahlgrenis,
při přípravě sobotního oběda (to tys měla seminář v Brně - myslela jsem na vás) se z rádia rozezněla písnička zpívaná Hankou Zagorovou.

Dlouho jsem ji neslyšela a úplně mi vehnala slzy do očí.

Připomnělo mi to chvíle, kdy děti byly malé ( ...a máma byla mladá...)
Na návštěvě u vnoučka v jeho království tj. koutku s hračkami, i když ony jsou vlastně po celém pokoji, mne napadla spojitost s "šatičkami" na Tvé nové knížečce.

Jsem ráda, že jsem byla u vzniku obrázku na hedvábí.

Vzpomínám, jak jsem opatrně rozpíjela tu modrounkou barvu.

Motiv s bránou a životní cestou mi připomíná ono království s rozhozenýma hračkama.

Před spaním se hračky uklidí a čekají, až se miminka vyspinkají .
Ludmila* 25.9.2012

 

Wahl,

oci mam jak dve palacinky!

Az sa mi usta otvorili a nechceli zavriet, ked som si precitala, ze Ti predmluvu napisala pani Marta Fouckova.

No to je, no to je - uplne skvele!

Tleskam!

Makulienka 1.10.2012

 

Wahl,

gratuluju, jsi skvělá.

Je moc dobře, že jsi se do toho dala.

Mám z toho skvělý pocit.. ;-) 

Rudbekie 9.10.2012

 

Hezký den milá Wahlgrenis,

gratuluji k první knížce „Proč k nám miminko nechce“.

Jaká krása nabitá energií!

Už pouhý pohled na přebal vyvolává pocit uvolnění, vnitřního klidu a harmonie.

Celé tělo - každá jeho buňka - se protepluje, prozařuje a naplňuje láskou.

Dušička se raduje…

A co teprve obsah.

Pravdy, které jsi zapsala…

Naději, kterou jsi dala...

Štěstí, které přišlo jako dar, odměna…

Přeji Tvému „miminku“ vše nejlepší do vínku.

Ať osloví hodně vnímavých budoucích rodičů a přinese jim do života světlo, lásku, radost...

Dříve než bude celý náklad beze zbytku rozebrán, moc ráda bych měla jeden výtisk zarezervován.

Děkuji, děkuji, děkuji…

S láskou

Sidonie 11.10.2012

 

Ahoj Wahl,,

zdravím Tě. Právě brouzdám po Tvých stránkách a čtu úryvky Tvé knihy.

Je to taková nádhera, až mi to vhání slzy do očí.

Moc moc Ti gratuluju a přeju Ti to.

Rezervuj mi prosím jeden výtisk.

Kristýna. 13.10.2012

 

Drahá Wahl,
zo srdca Ti blahoželám k narodeniu knižky Proč k nám miminko nechce.

Teším sa, ako si v nej budem listovať a nachádzať v nej ďalších milión právd, ktoré  vychádzajú z Tvojich slov.

Za týmito slovami budem vidieť tiež milión Tvojich chápavých pohľadov, úsmevov, sĺz.

Aké krásne, že som Ťa na tejto ceste životom stretla.
Obdivujem Tvoje dokonalé dotiahnutie začatých vecí, obdivujem Tvoj cit pre špičkové pokračovanie už dotiahnutých vecí.
Deň pred krstom knihy - načasovanie online konferencie ku miminkám. 
Drahá Wahl., objednávam si týmto pres seba túto nádhernú studnicu múdrosti, budem neskromná, veľmi pekne Ťa poprosím, s venovaním.
Tento skvost sa už teší do mojej knižnice.
Mám ťa rada
Daenie 14.10.2012

 

Milá Wahl, moc Vás zdravím,

občas brouzdám po Vašich stránkách a najednou mě praští do očí Vaše chystaná kniha.

Od té doby už jen sleduji, kdy bude k dispozici.

Strašně ráda bych si ji zarezervovala a objednala. Už teď se nemohu dočkat...

Kniha bude nejen pro mne takový dar, že se to nedá ani vyslovit.

Jste prostě úžasná a žena na svém místě.

Mějte se krásně a budu čekat :)

Leňule 16.10.2012

 

Dobrý den , 
ráda bych si u Vás objednala knihu Proč miminko k nám nechce.

Také tam máme svůj příběh s Anežkou.

A také abych nezapomněla moc poděkovat za otevření očí a dveří do úplně jiného světa.

Díky Vám je vše úplně jiné.

S láskou a s  velkým díkem

Veronika 22.10.2012

 

Ahoj Wahl,

díky za všechny za chystanou knížku.

Je pro mnohé moc potřebná a doufám, že jako dárek i pro mé blízké.

V této uspěchané době plné reklam a honbě za ziskem jsou jemná vyjádření, rada a následné štěstí,vše vložené do stránek knížky, jako zjevení.

Krásně poskládat slova díků jako od Rosé a Makulienky moc neumím, ale je to také od srdce. 

A ten přebal (původně tvořený také s láskou a zaujetím) a předmluva od paní Foučkové - to nemá chybu.

Gratuluji a díky

Štěpánka 23.10.2012

 

Milovaná Wahlinko,

přijmi ode mně velikáááánskou gratulaci ke Tvé hotové knížce.

Jsi prostě úžasná, už se těším na shledání v Plzni na akci.

Zároveň závazně objednávám knížku, na kterou se taky moc těším.

Budu držet palce, aby v Plzni mohl zpívat Jiří Březík.

Ráda bych ho slyšela i naživo, jeho Jsi krásná, při které mně běhá mráz po těle a kterou si pouštím pořád dokola.

Přeju krásné dny a brzy nashledanou...

Dana 23.10.2012

 

Dobrý večer p. Wahl,
četla jsem si všechny myšlenky, úryvky  z připravované knihy a jen "koukám", jak je to vše pravdivé.

Kdyby to tak všichni pochopili, krásné.

Moc Vám k ní gratuluji.
Chodím na Vaše stránky každý den a čerpám z nich a snažím se pochopit věci, které se dějí v životě, moc mi to pomáhá.
Děkuji
Mějte se moc krásně.
Barbora-anděl 23.10.2012

 

Ahoj Mila Wahlgrenis,
posielame spolu s Bobbym (Vím! American husband... W.) dva krasne pozdravy cez more!
Blahozelam k Tvojej krasnej novej knihe, ktora urcite urobi stastnymi mnoho citatelov, ktori hladaju Lasku a Nadej.
Uz sa tesim, ako si budem citat aj ja tie krasne ludske pribehy.
Nie som si ista, ci sa mi jedna knizocka tiez ujde..kym sa zas dostavim, tak ak by som mohla poprosit o zarezervovanie jednej tejto radosti?

Vyzdvihla by som si ju osobne v Prahe, ked sa znova otepli, ak by bolo mozne.

Dakujem a prajem Ti vsetko len to najlepsie a vela radostnych a spokojnych chvil.

Iveta 23.10.2012

 

Milá Wahl,

Tvá kniha patří k darům, které se mohou dostat do rukou nejen budoucích rodičů.

Získáním odpovědi na položenou otázku v titulu se může stát zázrak, který přichází na tento svět.

Zázrak, který tady po nás zůstane...

Miminko na obrázku se jmenuje Karolínka nebo Karel.

 

 

Je to miminko, které se chystá na tento svět.

Je to radostné miminko, které se těší na radostné rodiče...

Děkuji za tyto dary pro nás,

Sylva 24.10.2012

 

Má drahá, vzácná Wahl,

právě dnes...kdy před třemi lety jeden život vyhasnul...zrodila se Tvoje nádherná, láskyplná, jedinečná kniha plná zázraků...zázraků Života.

Nemám slov...

Pokládám se na obrovskou a silnou přílivovou vlnu pocitů, emocí, vzpomínek i myšlenek, roztahuji křídla a s nevyslovenou radostí i bolestí nechávám se unášet daleko, hluboko... do nitra svého srdce.

 

"Slovy tu něhu vyslovit nelze,

na strunách by se dala jen hrát…

Tichounce, tiše, docela tiše

srdce chce z lásky se zpovídat..."

 

Děkuji Ti z celého srdce a blahopřeji k Tvému překrásnému miminku...

Objímám Tě s láskou

Zuzka 25.10.2012

 

Drahá Wahl,

dnes jdeš pro miminka...

Vše bylo řečeno, pohlaď je i za mne, prosím... ta vůně novoty...

Ach, musí se radovat...

Rosé 25.10.2012

 

Nase mila Wahl,
Gratulujeme k vydani knizecky!

Ma nadherny obal, ta barva je uplne magicka...(myslim,ze i Tva nejoblibenejsi)...

Celestynska modra ji rikaji v Italii.
Znam cast jejiho obsahu, ale rada bych ji mela v rukou celou.

Bylo by mozne se domluvit na osobnim venovani?

Rada bych ji jednou prenechala sve dceri.
Preji knizce, at se dostane do rukou tam, kde je ji treba a at prinese svetlo tam, kde je tma...
Preji mnoho lasky vsem budoucim maminkam a dusickam, ktere se chystaji na tenhle svet.

Posilam lasku i vsem stavajicim maminkam a jejich detem, necht maji nad sebou porad ochrana kridla...
Posilam lasku Tobe , za vsechnu tu praci, energii a cas ktery nam venujes.
Buh Ti zehnej.
Preji Ti nadherne dny Wahl,
"Milióntá" Marketa a Gioia 25.10.2012

 

Naše drahá Wahlinko,

blahopřeji Ti k knize tvé, která pod rukou tvou vznikla,

a dnes světlo tohoto světa spatřila a která do rukou budoucích maminek a tatínků dostávati se bude...

Děkuji Ti za všechny,

kteří tuto knihu přečtou si

a díky níž šťastnými maminky a tatínky stanou se...

Martin 25.10.2012

 

 

První majitelka knížky, Natálie.

 

 

Srdečné pozdravy milá paní Wahlgrenis.
Moja prvá návšteva u Vás mi dala plno energie a vela krásnych myšlienok a zamysliet sa na veci doležité v živote ženy, dakujem.
Kniha je nádherna, naozaj som štastná, že ju mám.

Je mi ctou ju držat ako prvá.

Ešte raz dakujem za čas, ktorý ste mi venovala 
s pozdravom Natália 26.10.2012

 

Milá Wahlgrenis,

i já se připojuji ke gratulaci k vydání Vašich moudrých a tolik potřebných myšlenek.

Ať se šíří rychlostí světla, ať na každého z nás dopadne alespoň jedna věta,

ať je nám pomocníkem k lepšímu světu a myslím, že dál už není nutné psát ani větu.
S přáním krásného dne i života.................

Hania 26.10.2012

 

Milá Wahl,
moooc gratuluji ke knížce.

Vím, jaký je to pocit, když ji držíte v rukou.
Nedá se to vyslovit.

Gratuluji a přeji knížce obrovský úspěch a aby se dostala do rukou těch, kteří hledají odpovědi na svoje otázky.
Dnes jsem byla s maminkou a ona se jen tak mezi řečí o vás zmínila.

Tak jsem jí říkala, že si dojdu pro vaši knížku, aby si ji taky mohla přečíst.
Mějte se krásně
Sabrina 26.10.2012

 

Mila Wahl,
Vcera jsme na Tebe mysleli, jak to takovy drobecek jako Ty zvladne s tema balikama.

Mela sis tim asi projit sama.

Tak jako kazda mama, kdyz pozna  fyzickou bolest pri porodu.. i Ty u zrodu Tve knizky.

Doufam, ze uz je dneska dobre.
Moje maminka mi knizku potom prilezitostne preda!

Taky se na ni moc tesi, jeji obor je vlastne porodni baba.

Vzdycky rika, ze porodnictvi je jediny obor v medicine, kde je mozne uplne vsechno!
Tak se budeme tesit.
Posilame pohlazeni,
"Miliónta" Marketa a Gioia 26.10.2012

 

Dobrý den milá Wahl,
neuvěřitelně mě Vaše kniha přitahuje a určitě si ji koupím...
Ač vlastně ani nevím, jestli to bude náš případ, že k nám miminko nebude chtít.
Je pravda, že před rokem jsme se chvíli o mimi s přítelem pokoušeli, ale potom jsem přišla o práci, takže z toho nějak sešlo.

Moc Vám fandím, jste skvělá.
Krásné dny přeji, s Láskou a úctou Žanča 27.10.2012

 

Milá Wahl,
moc Vás zdravím a děkuju za Vaši Knížku...
Je nádherná!!!

Věřím, že potěší, pohladí a dodá naději těm, kteří to tolik potřebují!
Mějte se krásně.
Veila 2.11.2012

 

Milá Wahlgrenis,

moc Vám děkuji za zaslání knížky Proč k nám mimiko nechce.

Byla jsem překvapena, když na mne předevčírem doma čekala.

Je prostě náááááááááááááádherná.

Moc Vám za ni děkuji.

Měla jsem zrovna rozečtenou jinou knihu - také hezkou, ale tahle Vaše si mne přitáhla a musela jsem se do ní začíst.

Včera už jsem se těšila, až večer malý usne, a já zase budu pokračovat v četbě.

Myslím si, že by ji měl mít doma každý.

Není to jen návod na miminko.

Ta kniha je prostě návod na život, v tom je její síla.

Myslím si, že každý se v ní najde, že každý v ní najde pomoc jak žít v téhle uspěchané a chaotické době, a je jedno jestli zrovna řeší příchod miminka, nebo ne....

Wahl děkuji moc, že jste ji napsala.

Ta knížečka má velikou sílu a přes to, že pravidelně čtu Vaše stránky a mnohé z ní už jsem vlastně četla, stejně mne dostala.

Když si v ní čtu, mám pocit, že Vás slyším jak ty věty říkáte - je to prostě krása.

Děkuji, děkuji, děkuji

Mějte se krásně, milá Wahlinko, a děkuji za Vaše krásná slova.

Anyenne 2.11.2012

 

Milá Wahlgrenis,

blahopřeji Vám k Vaši knize!!

Už samotný obal knihy působí velmi pozitivně, dodává vnitřní klid a naději!!

Včera, když jsem jela z polikliniky domů, tak jsem četla Meduňku, kde byl o Vás článek.

Silně na mě zapůsobilo, co píšete o početí miminka, o nás, ženách, kteří čekají na ten velký okamžik plný zázraků a souhlasím s Vámi!!

Mám problémy se zdravím, má gynekoložka mi dala silná antibiotika, mám silné pálení a štípaní v gynekologické oblasti.

Jsem velmi zamilovaná do svého partnera a rádi bychom spolu založili rodinu, sám se mi svěřil, že po ní touží.

Tereza 8.11.2012

 

Moc Ti děkuji, Wahl, 

knížka je překrásná a opravdu sestavena z čistého života takového jaký je, 

Edita 9.11.2012

 

Wahl,
pripravy na krst vrcholia, zajtra je den D.... verim, ze to vsetko
zvladas s prehladom, vila malinka!
V srdci s Tebou a s Vami!
Makulienka 12.11.2012

 

Wahl,

Tvá kniha je krásná tím,

že pomáháš rodičům hledat rým,

nezvyklým způsobem báječným...

Ája 12.11.2012

 

Wahli,
mozno informacia navyse, ved Ty vies … v den krstu Tvojej nadhernej knizky je Nov mesiaca …  vrcholi o 23:08…
Vcera pri skusani syna zo slovicok z latiny mi prislo pod ruku slovko "silva" .

Znaci "les"…
Objimam Ta
Makulienka 12.11.2012

 

Dobrý den,
ráda bych si objednala Vaši knihu "Proč k nám miminko nechce".

Není to nějaká akutní potřeba, ale jen tak, pro potěšení duše...

Ty energie, co z ní sálají nejdou přehlédnout.
Krásné dny a děkuji Petra 21.11.2012

 

Dobry den, Wahl,
mockrat dekuji, kniha vcera dorazila postou a mam z ni velikou radost.

Jeste pred pulnoci jsem se do ni zacetla a moc se mi libi.

Verim, ze v ni najdu odpovedi take na nektere sve otazky...
Jeste jednou dekuji a preji krasny den,
Helca 28.11.2012

 

Dobrý večer Wahlgrenis,
chtěla jsem Vám chtěla poděkovat za knihu Proč k nám miminko nechce, dnes mi přišly dva výtisky do Brna.

Mám je pro mé dvě blízké přítelkyně, které doposud čekají na miminko a pořád nic. 
Sama se těším, až si ji přečtu.

Mám děti dvě, ale ta kniha není jen o miminkách.
Přeji Vám spousty čtenářů respektive čtenářek a přeji zdraví příchozím miminkům.
Hezký večer Vám
Petra 5.12.2012

 

Dobrý večer,
ráda bych Vám ještě něco sdělila, děj kolem Vaší knihy.
Ve zkratce: dvakrát jsem byla u Vás na písmenkové konzultaci, v obou (skype) konzultacích jsme si psaly i o mém vztahu se starším ženatým pánem.

Knihy jsem si nechala zaslat do práce (kanceláře).

Přišly dříve, než je běžné, byla jsem mimo.

Přebral je ten můj "pán" (pracujeme spolu), telefonoval mi a dožadoval se odpovědi, co je to za knihy.

Druhý den jsem přišla do práce a běžně věci určené pro mne zůstávají v mé kanceláři.

Knihy tam nebyly.

Balíček ležel v jeho kanceláři na jeho pracovním stole.

Natěšená jsem jej rozbalila na místě, před ním.

Něco ho zvedlo ze židle, při opouštění místnosti jen prohodil: "A ty co si ji přečtou, otěhotní?"

Nečekal na odpověď.

Začetla jsem se nakrátko do náhodně otevřené stránky a poté se přesunula k sobě.
Běžně, když opouští firmu a zase se do ní vrací během dne z jednání, zastaví se pozdravit.

V tento den se celé dopoledne snad kolem mých dveří vznášel, to jsem si večer uvědomila.
Poté jsem jeden výtisk vezla své kamarádce do Znojma.

Neměly jsme příliš času.

Měla jsem potřebu ji předat knihu (dáreček).

Byla v práci ve svém salónu, byla dárkem potěšena a opět (!!!) ve dveřích se objevil muž, který se jí líbí.

Na náhodu nevěřím.
Hezký večer Petra 6.12.2012

 

Ahojky Wahlgrenis, tak ji mám!!
Je úžasná. 
Jsi to Ty. 
Znám ty příběhy z Tvých stránek a vím, že budou pomáhat dál.
Děkuji, krásná.
Rudbekie 10.12.2012

 

 

Zítra ráno odlétá knížka Proč k nám miminko nechce se Silvií přes oceán - do Ameriky, stát Tennessee.

W. 10.12.2012



Ohlasy jsou přístupné pouze registrovaným uživatelům. Pro jejich přečtení se musíte přihlásit. 

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.