wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Krkonoše 2010   

10. - 17. července 2010
Týden na Malé Úpě, již třetí ročník
Poznej sám sebe... aneb Co pro sebe ještě mohu udělat. Plus ještě jiné věci...



Wahlgrenis

Místo: Horní Malá Úpa

Po zkušenostech z dvou minulých let je zde další relaxačně-poznávací akce.

 

Upřesňující informace:

Akce pouze pro účastníky starší 18 let (děti s sebou prosím neberte).

Akce je pouze pro předem přihlášené (ne neohlášení účastníci na návštěvu).

Předchozí zkušenosti s jemnohmotným světem nebo kreslením nejsou podmínkou.

Účast na jednotlivých blocích je dobrovolná.

Individuální výklady pouze po předchozí domluvě ve volném čase.

Ve volném čase možnost individálních výletů do okolí (borůvky, Sněžka, Spálený Mlýn, Pomezní boudy...)

 

Masáže bylinkovým olejem:
Pro účastníky krkonošského setkání - od úterý 13.7. do soboty 17.7. - je připravena možnost jednotlivých hodinových konzultací skrze výpovědi Vašeho těla, prostřednictvím masáže bylinkovým olejem.
Jedná se o očistu Vašeho těla i duše, povídání o Vašem zdraví, prožitých životních příbězích, osudech, zharmonizování energií a tím pádem jakéhosi nového pochopení, přijetí sám sebe zase o kousek dál. Je to šance nového vyšlápnutí do života s novým nadhledem.
Tato min. hodinová péče bude za 500 Kč.
Je to jedna z dalších možností, kde se léčí naše kompletnost, cesta, kudy chodí informace pro každého z nás. Každý se dozví to, na co je jeho duše připravená.
S láskou se těší DrahomiRa 17.6.2010

 

Cesta do Indie

Ve středu 14.7. za námi do Krkonoš dorazí Richard, který strávil měsíc v Indii.
Podělí se s námi o zážitky z této cesty, povypráví nám, co ho sem vůbec přivedlo, co se jinde nepozná.

Zazpívá nám... Dovezl si odtud desítky tibetských mís, na které nám také zahraje.

 

 

Ubytování

Chata se nachází v krásném prostředí Krkonošského národního parku v klidné oblasti rekreačního střediska Horní Malá Úpa - přibližně na polovině cesty mezi Spáleným Mlýnem a Pomezními Boudami ve výšce přibližně 800 m n. m.. Vzhledem k poloze téměř u silnice není problém s dopravou osob ani zavazadel. Nabízí se možnost kratších i delších výletů po okolí (Spálený Mlýn, Rennerovy Boudy, Pomezní Boudy, Jelenka, Sněžka, Růžová Hora apod.).

Celý objekt bude během akce patřit pouze nám.

 

Stravování:

Vaření vlastní, v přízemí chaty je vybavená kuchyňka se dvěma sporáky a úložnými prostory na potraviny.

Slušně zásobený obchod je cca 15 min. cesty pěšky po silnici u hraničního přechodu do Polska.

 

Doprava: autem nebo linkovým autobusem od Trutnova směr Pomezní Boudy (zastávka U Dolu).

Parkovat lze přímo u chaty.

 

Cena: 3.850 Kč

Zahrnuje ubytování (lůžkoviny včerně povlečení jsou na místě, nemusíte si vozit vlastní), rekreační poplatek obci, zajištění programů - pomůcky a další potřeby.

Záloha ve výši 1.500 Kč je splatná do 20. března 2010 na číslo účtu, které přihlášení obdrží spolu s bližšími informacemi mailem.

Doplatek (2.350 Kč) měsíc před odjezdem, tj. do 10. června 2010.



PŘIHLÁŠKY:

1. Majka
2. Danka
3. Lenka
4. Dáša
5. Světlonoš
6. Hanka I.
7. Marcela
8. Lída
9. Vladimír
12. Jana
13. Lišák
14. Lišáček
15. Arentas
16. Martin
17. Renata
18. Evča
19. *dalka
20. Jenda
21. Ája
22. Pája

Ahoj Wahl.
tak to tak vypadá, že do Krkonoš pojedu. Už se těším, jak si vyčistím hlavu od všech nemožných myšlenek, až budu v přírodě Krkonoš sám sebou, spolu s úžasnýma lidičkama, třeba trošku poodhalíme tajemství Atlantidy... Ta mě přitahuje čím dál víc. Ale třeba to vše bude úplně jinak.
Těším se, až poběžím z kopce k tý chatě, co je na obrázku Krkonoš a budu mít ruce jako letadlo a budu jak malý kluk ...
pěkný den ...
Světlonoš 16.3.2010

Prosím, pokud by někdo měl 2 volná místa v autě v sobotu 10.7.2010 z Brna a mohl nás
vzít do Krkonoš, tak bych byla ráda.
Jedná se pouze o jednu cestu do Krkonoš.
Děkuji Majka 26.5.2010

Milá Wahl,
moc vás zdravím. Moc se těším do Krkonoš a věřím,že se tam spoustu věcí o sobě dozvím a naučím. A že spolu odkryjem to moje ženství a miminko k nám přijde, jak si mi psala v březnové konfferenci, že je to reálné. Momentálně se mi ozývají vaječníky, už je asi 14dní cítím,takovou lehkou bolest a mám zvýšený poševní hlen, ale to už se mi stalo asi před 3 měsíci a pak to ustalo. Ale co ti, Wahl, musím napsat, mám z toho radost! Po důkladné očistě trávicího traktu a správné životosprávě "čisté stravě" jsem začla pít svoji vlastní urinu, je lahodná.
Když jsem ji chtěla poprvé ochutnat, tak jsem si vzpomněla na různé limonády, co do sebe lidé dávají a vůbec jim nevadí, že to škodí. A pak jsem si chtěla říct, že todle je obyčejná voda, pití. Ale jak mě napadlo v mysli slovo obyčejné, ani jsem to nevyslovila, a hned mně došlo, že ten pohárek co držím v ruce a v ní ta tekutina, že je vlastně zázračná. Že to, co vypiji, je vyjímečné, a totožný nápoj není, je jedinečný. Piju to s láskou a říkám si, že se přijímám taková, jaká jsem.
Děkuji, Wahl, o urině si mluvila v Lanškrouně a já od té doby na to myslela. Někde jsem se dočetla, že i pití uriny je návrat k sobě.
Těším se, Wahl, na tebe a věřím,ž e tenhle rok je pro mě zlomový, že uzdravím svou duši, budu obdarována a stanu se branou pro narození nového života.
Krásné dny.
S láskou
Hanka 16.6.2010

Masáže bylinkovým olejem
Pro účastníky krkonošského setkání je připravena možnost jednotlivých hodinových konzultací skrze výpovědi Vašeho těla, prostřednictvím masáže bylinkovým olejem.
Jedná se o očistu Vašeho těla i duše, povídání o Vašem zdraví, prožitých životních příbězích, osudech, zharmonizování energií a tím pádem jakéhosi nového pochopení, přijetí sám sebe zase o kousek dál. Je to šance nového vyšlápnutí do života s novým nadhledem.
Tato min. hodinová péče bude za 500 Kč.
Je to jedna z dalších možností, kde se léčí naše kompletnost, cesta, kudy chodí informace pro každého z nás. Každý se dozví to, na co je jeho duše připravená.
S láskou se těší DrahomiRa 17.6.2010

Dobrý den Wahlgrenis,
na Tvých seminářích jsem nikdy nebyla, ale velmi dám na doporučení Lidušky a těším se.
Chtěla bych se zeptat, pokud by na akci do Krkonoš jel někdo autem z našich končin, tj. z Olomouckého kraje (Klokočí), a můžeme se přidat jako spolucestující, budeme s Liduškou moc vděčné.
Jestli existuje tato možnost, prosím o zaslání kontaktu. Děkuji.
Přeji pěkný čas.
Lidka 19.6.2010

Krásný den krásná Wahl.
Prosím tě, mám prosbu, jestli má někdo místo v autě, až pojede do Krkonoš. Já jsem z Mladé Boleslavi, a tak kdo by prosím jel třeba z Prahy po dálnici nebo tím směrem, a mohl by mě v Boleslavi nabrat. Anebo jestli jede někdo i přímo z Mladé Boleslavi. Děkuji za zveřejnění. Samozřejmě přidám na benzín. Děkuji.
Hanka 21.6.2010

Vzali byste mě někdo aspoň kousek cesty?
Jedu z Prahy, bez problému můžu dojet do Trutnova nebo i jinam.
Díky moc
Arentas 28.6.2010

DOPRAVA PRO ARENTAS A HANKU:
Milá Wahl,
dneska jsem se díval na akci Krkonoše, jestli je něco nového, a zjistil jsem, že někteří účastníci mají problém se tam dostat.
Proto nabízím místo v autě Arentas i Hance, jedu s Jiříkem z jihu, tak to není problém.
Měj se krásně a moc se těším na viděnou
Jiří 30.6.2010

TROUBA FUNGUJE
Zjitovala jsem u správce chaty, zda jsou sporáky v kuchyňce finkční. Byla jsem ubezpečena, že jsou v nejlepším pořádku, jeden je dokonce zcela nový, takže by pečení chleba nemělo nic bránit...
W. 30.6.2010

Ahojík moje milená Wahl,
píši další informace ke Krkonoším, minule jsem neřekla všechno.. asi ještě nebyl správný čas...
Ano, bude se řešit období biblické... Protože Ježíšove energie jsou tady a jsou přítomne v mnoha lidech. Já je také cítím a dávám do okolí jako bezpodmíněčnou lásku skrze srdce. Je toho skutečně mnoho, co se bude řešit a co k nám dojde. Tenhle výlet mám v plánu už dlouho, došlo mi to do snu před dvěma lety. Mám tam prostě být.
Wahl, jsem jedna z Ježíšových dvanácti žen, které mu byly po boku. O těch se v Bibli nepíše, bylo by to proti cirkevnímu přísnému celibátu. Ale existovaly a já jsem tam byla... byla jsem mu spřízněna, pochopila jsem, proč nebylo tehdy před dvěma tisíci lety přerod lidí završen zcela... protože učedníci nepochopili, že můžou být jako on... že mají stejnou moc, jsou stejně božskí... stačilo se tomu oddat a plně si otevřít vědomí a pracovat na sobě. To nepochopili a proto Ježíš odešel.
Tahle informace je zásadní a klíčová... a tito spřízněné lidi se potkávají 12 žen a 12 apoštolů... 24 lidí.. k sobě soulmate - partneři duše.... velice důležitá informace.
A mám tady ještě karty:
Základna já v tomto příběhu - Dosažení - práce vykonána byla dokončena a je dosaženo velkých pozitivních výsledků - vyvrcholení
Odhodlání - uspět ve svém snažení, je potřeba se koncentrovat a zaměřit se na své cíle, Odpočinek - po těžké práci zasloužený klid, jsme "svědci" dění...
Celkové okolí a všechno kolem - Slunce - Naplnění - dary štěstí hojnost Světlo, Dobrá správa - dorazí důležitá informace
A Vyvrcholení - Spravedlnost - veliká arkána... opět se vyčistí spousta karmy a pochopení...
Co k tomu dodat? Bude to úžasnééé!!!!
Tva Semanthiell 09.07.2010

Ohlasy jsou přístupné pouze registrovaným uživatelům. Pro jejich přečtení se musíte přihlásit. 

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.