wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

České Budějovice   

29. květen 2010
Téma: Život - osudová cesta ... Dětství, děti a rodiče, vztahy ... Tělo jako chrám ... Jemnohmotný svět ... Praktická část



Wahlgrenis

10 - 17 hodin (Začátek akce byl posunut, vzhledem k příjezdu spoje z Prahy. Děkuji za pochopení.)

 

 

Akce se uskuteční v kulturním domě Metropol, Senovážné náměstí 2, České Budějovice, salónek č. 202

 

Dopravní spojení
Železniční stanice: 0,5 km
Autobusová stanice: 0,5 km
MHD: prakticky všechny linky mají zastávku přímo vedle objektu, respektive 100 m od objektu
Parkoviště: pro automobily, pro autobusy, hotel - hlídané parkoviště

 

Mapa:

 

 

Téma:

I. Život - osudová cesta,  odněkud někam jdeme

II. Dětství, děti a rodiče, vztahy

    Jak děti přicházejí do našeho světa - na co si dát pozor - vztahové vzorce   

    Miminko jako vetřelec, jak ho přijmout

    První kolektiv a autority

    Proč dětem plnit přání a kdy s tím skončit

    Odpovědnost rodičů za šťastné dětství

    Kořeny nemocí

    Úloha radosti v životě dítěte, kde pramení

III. Tělo jako chrám

    Kde máme ukrytý klíč k vlastnímu zdraví - Nemoc jako výkřik duše aj.

IV. Praktická část

    Jak pracovat s vesmírnou energii

Prostor pro diskusi

Osobní výklady

 

© Wahlgrenis 27.4.2010



PŘIHLÁŠKY:

1.
Dobrý den,
prosím o zapsání na akci v Čes. Budějovicích, jestli by to šlo. Jsem pohybově nemocná /artroza,Bechtěrev/, jeden den jsem úplně v ok a druhý den ráno nevstanu z postele. Už jsem rušila účast Sudoměřicích, moc mi to mrzelo a bylo mi trapně, že Vám způsobuji potíže a že to vypadá, že si toho, co pro nás děláte, nevážím.
Nene, moc se na vás těším
Helena 10.2.2010

2., 3.
Mila Wahlgrenis,
prosim o zarezervovani 2 mist - pro mne a maminku - na kveten v Ceskych Budejovicich.
Bude mi potesenim se s Vami od kunraticke akce v roce 2008 opet setkat! :-)
Dekuji a moc Vas zdravim!
Veronika 13.3.2010

4.
Dobrý den,
ráda bych se přihlásila na květnovou akci v Českých Budějovicích, děkuji za všechno co děláte a už se moc těším.
Přeji krásný den
Markéta 17.3.2010

Dobrý večer milá Wahl,
dnes jsem se přihlašovala na akci v Českých Budějovicích, po přečtení jsem zjistila, že mi vypadlo slůvko ´prosím´.. Doplňuji ho tedy dodatečně.. a moc děkuji za zařazení mezi účastníky, opravdu se už moc těším. Viděli jsme se již předminulý rok na akci v Sudoměřicích a dodnes čerpám ze slov, která jsi mi řekla při osobním výkladu. Opravdu to pro mě moc znamenalo.. Když se dívám na témata na aktuální akce, říkám si, že jsou opět jak šitá na míru.. štěstí jako životní program, proč jsme my těmi nejdůležitějšími v našem životě, věci, které se mě denodenně týkají a se kterými zápasím.. Snažím se mít víc ráda..
Naposledy když jsme se viděly, byla jsem asi v šestém měsíci těhotenství, narodil se úžasný chlapeček Eliášek, je to sluníčko, snažím se co to jde, zvládnout obě děti,ale.. Trápí mě jedna věc, která se stala již několikrát.. Eliášek, když se lekne, stalo se to vždy po pádu, nebo nějakém menším úrazu, kdy se hodně lekl, jednou, když se rozzlobil, že něco nemůže.. tak se jakoby zasekne a nemůže se nadechnout, vždy stačila chvilka a zase to sám rozdýchal. Jednou se ale stalo, že to trvalo déle a začala mu modrat pusinka a na chvíli mi visel bezvládně v náručí. Nic horšího jsem nikdy nezažila, ta strašná bezmoc... Teď se děsím jakéhokoliv okamžiku, kdy by se to mohlo zase stát.. Chtěla jsem se na malého zeptat až na akci, ale dneska se to stalo zase, tak mi prosím promiň, že se zkouším zeptat už teď, ale nedá mi to.. Prosím o radu, co dělám(e) špatně, kde je ta chyba, věřím, že jakékoliv dětské trápení je odpovědí na svět dospělých, tak ráda bych, aby byl v pořádku, nebo je to jen běžná věc, která se dle lékařů stává některým dětem - v afektu se sevřou hlasivky a dítě potřebuje podnět, jako třeba mluvit z očí do očí, opláchnout obličej studenou vodou, nevím, viním z toho sebe.
Děkuji, že jsi dočetla až sem, za odpověď bych byla moc vděčná. Přeji krásný večer a ještě jednou děkuji za vše, co pro nás děláš. Nesmírně si toho vážím.
Markéta 17.3.2010

5.
Dobrý den,
ráda bych se závazně přihlásila na akci v Českych Budějovicích, je-li ještě místečko. Doplníte, prosím, na stránky téma, které v Budějkách bude?
Velice Vám děkuji a přeji sluníčko a úsměv na tváři.
Ivča 18.3.2010

6., 7.
Krásný jarní den milá Wahlgrenis,
před chvílí jsem objevila, že se bude konat akce v Českých Budějovicích, o které jsem se zmiňovala v předchozích e-mailech, a mám ohromnou radost. Prosím o zarezervování alespoň 2 míst na tuto akci a už se mooc mooc těsím.
Děkuji Vaše Hanina 25.3.2010

Milá Wahl,
prosím o přijetí omluvy ze semináře, který se koná dnes v Českých Budějovicích a na který jsem se tak těšila. Od včerejšího večera mám silnou bolest na hrudi s bolestivým kašlem a horečku, tak ležím v posteli.Nevím, proč se to stalo právě teď a jaký je vyšší záměr, že si Vás nemůžu osobně vyslechnout, snad ten, že poslední týden je mezi mnou a mým přítelem opravdu největší souznění lásky, které se nedá popsat slovy, jen bušením srdce a slzami lásky a tak se o mě v nemoci stará s velkým pochopením.
Jen já jsem myšlenkami momentálně u Vás na semináři a zkouším poslouchat hlas srdce a přijímat energie ze semináře. Přeji krásný víkend a ještě jednou se omlouvám, mám Vás ráda, Vaše Hanina 29.5.2010

8., 9.
Krásný den milá Wahlgrenis,
prosím o zarezervování ještě dvou míst na seminář do Č. Budějovic - pro Martínka a Moničku. Děkuji moc a přeji hezký víkend.
Hanina 9.4.2010

10.
Milá Wahl,
chtěla bych se přihlásit na akci do Českých Budějovic.
Moc děkuji Helena 23.4.2010

11.
Vážená Wahlgrenis,
chtěla bych se přihlásit na seminář do Českých Budějovic.
Děkuji a těším se.
Renata 28.4.2010

12.
Dobrý den Wahlgrenis,
prosím o přihlášení na seminář do Českých Budějovic, 29.5.2010. Děkuji a moc se těším.
Zuzka 29.4.2010

13.
Dobrý den milá paní Wahl,
dovoluji si přihlásit se na Vaši akci konanou v ČB dne 29.5.2010. Již jsem absolvovala seminář v Prachaticích , velmi se mi líbil. Děkuji a těším se na setkání.
Jiřina 5.5.2010

14.
Milá paní Wahl..
sice včera jsem psala, ale vůbec jsem netušila, že zrovna teď nadešla chvíle, abych se přihlásila na Vaši akci do Českých Budějovic
Prosím, už tady sedím dost dlouho a uvažuji.. ale když mne začalo mrazit cítím, že mám svůj vnitřní hlas poslechnout a nechat mozek spát.
Ta dálka :-) .. ale nic není daleko ....
Přihlašuji se tedy ... Těším se, opravdu mne mrazí - andělíčci mi dávají znamení ať už to odešlu.
Děkuji, pěkný den a naviděnou.
Růžena 27.5.2010

Ohlasy jsou přístupné pouze registrovaným uživatelům. Pro jejich přečtení se musíte přihlásit. 

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.